Alma stojí na respektu k surovinám. K jejich sezónnosti, původu i tvůrcům. Bereme je proto hlavně od lidí, kteří to cítí stejně.
Mléčné výrobky z Krasolesí a Farmy Struhy, zeleninu od Hanky Součkové, z Haly 22 a Sluneční farmy Vykáň, maso z Amaso, Red Meat a od Hanky Malečkové, ryby ze Pstruhařství Skalní mlýn a Chabrybárny, za studena lisované oleje z lokálních semínek z Horňácka, vejce ze Šumavy, Octy od Evy Laurinové z Utopia vinegars, Chléb & co. peče naše sesterská KRO Bakery ve Vršovicích, byliny a další divoké ingredience sbíráme po polích, lesích a loukách s Tomášem Reisingerem.
Baví nás objevovat, zkoumat, zkoušet a dělit se o tuhle zábavnou cestu s hosty: náš kuchařský tým pro vás dostává ze surovin to nejlepší pomocí vlastní zrárny masa, ryb i sýrů, fermentační laboratoře i různých forem ohně, od yakitori grilu po X-oven. Nebojte se zeptat na detaily, naše kuchyně je (doslova) otevřená.